Waterkoelers vleesverwerking.

Optimaliseer uw Vleesverwerking met Kombimix Waterkoelers

Welkom bij Kombimix, uw partner in het verbeteren van de kwaliteit van vleesverwerking. In de vleesverwerkingsindustrie is het behoud van kwaliteit van het grootste belang. Tijdens het snijden, hakken of vermalen van vlees komt er vaak warmte vrij, wat schadelijk kan zijn voor de eiwitten in het vlees. Om deze problemen aan te pakken en de kwaliteit van uw vleesproducten te waarborgen, bieden wij geavanceerde waterkoelers die het vlees effectief koelen, zelfs tijdens de meest veeleisende bewerkingsprocessen.

Waarom Koelen Belangrijk is bij Vleesverwerking

Bij het verwerken van vlees komen warmte en wrijving vrij, wat kan leiden tot verhoogde temperaturen in het vlees. Deze warmte kan schadelijk zijn voor de eiwitten in het vlees, waardoor de textuur, smaak en voedingswaarde van de vleesproducten verminderen. Bovendien kan overmatige warmteontwikkeling bacteriegroei bevorderen, wat de voedselveiligheid in gevaar kan brengen.

De Kombimix Oplossing

Met de waterkoelers van Kombimix wordt dit probleem effectief aangepakt. Onze waterkoelsystemen zijn speciaal ontworpen om het vlees snel en efficiënt te koelen, zelfs tijdens de meest intensieve bewerkingsprocessen. Door het vlees onder een bepaalde temperatuur te houden, kunnen de eiwitten in het vlees behouden blijven, waardoor de kwaliteit van de vleesproducten wordt gewaarborgd.

Voordelen van KOMBIMIX Waterdoseerapparaten

 • Kwaliteit

  Onze waterkoelers helpen bij het behouden van de kwaliteit van vleesproducten door de eiwitten onder een optimale temperatuur te houden, zelfs tijdens intensieve bewerkingsprocessen.

 • Voedselveiligheid

  Door het voorkomen van overmatige warmteontwikkeling wordt de voedselveiligheid verbeterd en wordt de groei van schadelijke bacteriën geminimaliseerd.

 • Efficiëntie

  Onze waterkoelers zijn ontworpen voor snelheid en efficiëntie, waardoor uw vleesverwerkingsproces soepel en effectief verloopt.

 • Betrouwbaarheid

  Kombimix waterkoelers zijn bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid, zelfs in de meest veeleisende productieomgevingen.

Assortiment waterkoelers

KWC_085

KWC-085 ijsbank waterkoeler

Capaciteit: 75 tot 240 Liter per uur.

KWC-240

KWC-240 proces waterkoeler

Capaciteit: 240 liter per uur.

KWC-300

KWC-300 proces waterkoeler

Capaciteit: 300 liter per uur.

KWC-500 proceswaterkoeler

KWC-500 Proceswaterkoeler

Capaciteit: 500 liter per uur.

KWC-750

KWC-750 proces waterkoeler

Capaciteit: 750 liter per uur.

Verbeter uw Vleesverwerking met KOMBImix

Investeer vandaag nog in de kwaliteit en voedselveiligheid van uw vleesverwerking met KOMBImix waterkoelers. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor uw specifieke behoeften. Met KOMBImix kunt u met vertrouwen hoogwaardige vleesproducten leveren, elke keer weer.

maatwerk waterdoseerapparaten

Interesse in een waterkoeler van Kombimix?

Neem dan contact op met ons. Wij maken graag een afspraak om uw situatie te bespreken en daarna een offerte te maken.